De Maashorst Maaltijdboxen

Chef-kok Ivo Kanters heeft de recepten in het menu gebaseerd op vier personen en het menu bestaat uit 4 gangen. Met de Maashorst maaltijdbox maak je zelf een ‘culinair diner’, thuis uit eten dus! De Maashorst Maaltijdboxen zijn al verkrijgbaar vanaf €50 exclusief verzendkosten voor een diner of BBQ voor 4 personen.

Maaltijdbox
Winter 2019
De winter is hét seizoen voor ingemaakte gerechten. De huidige generatie chefs geeft daarmee graag extra ‘signature’ aan gerechten. Combineer winterse ingrediënten en maak een uitgebalanceerd menu met gerookte, gepekelde, geweckte, gefermenteerde of gekonfijte gerechten.
Maaltijdbox
BBQ | Special
De avondzon schijnt op je terras. Ideaal weer voor de Maashorst BBQ Box! Van lamskoteletten, varkensworstjes en speklappen tot biologische kip, forellen en heerlijke groentespiezen en zelfs halumikaas om te grillen. De BBQ Box wordt compleet geleverd met salades en bierbostelstokbrood voor 4 personen. 
Maaltijdbox
Lente 2019
Eén van de meeste bekende gerechten in de lente is natuurlijk de asperge. Het ‘witte goud’ kun je bij vele verschillende boeren in de Maashorst kopen. Traditioneel met ham, krieltjes en een eitje of met zalmforel geserveerd met een zachte romige saus. Je kan ook kiezen voor één van de vele variatiemogelijkheden, zoals bijvoorbeeld met een frisse salade. 
Maaltijdbox
Zomer 2019
De frisse zomerbox zit vol prachtige ingrediënten om vier heerlijk culinaire topgerechten op tafel te zetten. Denk hierbij aan een mooie lamsham van Wim en Joke Jans uit Zeeland, of de eendenborstfilet van de Eendenboerderij Helvoirt, of heerlijke producten zoals kersenwijn en kirsch gemaakt van de heerlijke kersen op de Heische Hoeve.