hoe werkt het?

hoe werkt het?

De maaltijdbox

De recepten zijn voor vier personen en elk menu bestaat uit vier gangen. De Maashorst Maaltijdbox is echt iets voor een bijzonder moment, zoals een diner met vrienden. In het weekend alle tijd nemen om een heerlijk culinair diner voor te bereiden, en dan samen heerlijk genieten. De recepten zijn altijd verrassend, uit de streek en volgens de seizoenen. De producten die gebruikt worden zijn geproduceerd om of rondom de Heische Hoeve en de Maashorst. Je besteld een box voor vier personen voor €50. In Uden, Oss, Bernheze en Landerd wordt de box gratis thuisbezorgd (zie postcodecheck bij bestellen), voor de overige plaatsen in NL kunt u de box afhalen bij de Heische Hoeve in Loosbroek. Wij bezorgen (nog) niet buiten de regio.

Koelvers verpakt

De weg van land tot box is heel erg kort, en we verpakken alle producten heel zorgvuldig zodat de Maashorst Maaltijdbox vers en fris bij je aankomt zodat je lekker kunt genieten van al die mooie, heerlijke producten uit de Maashorst.

Verzenden en verzendkosten

In Uden, Oss, Bernheze en Landerd wordt de Maashorst Maaltijdbox gratis thuis bezorgd. Op alle andere plaatsen in Nederland en in het buitenland bezorgen wij (nog) niet. U kunt de Maashorst Maaltijdbox natuurlijk wel altijd afhalen bij de Heische Hoeve in Loosbroek. 

 

Korting indien u een abonement neemt

De Maashorst Maaltijdbox kost € 50 binnen een abonnement. Voor een losse box betaalt u € 55,00.

Hoe kunt u betalen?

Op de website kunt u eenvoudig met Ideal betalen. Desgewenst kan er ook op factuur worden betaald.